Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (3.13 secunde)
'Deputatul PSD Oana Niculescu Mizil nu mai pridideste cu dezmintirile ca nu are de gand sa plece din PSD, dar o va face aproape sigur cel tarziu in iunie a.c., dintr-un motiv foarte simplu:
Cititi in continuare argumentele de bun simt ale jurnalistului, care sustine ca UNPR este o aratare dezgustatoare. ... (Ar fi fost mai onest din partea lor, a celor care au constituit unitatea asta de interventie politica, daca si-ar fi luat drept titulatura Uniunea Nationala a Parvenitilor din Romania.) UNPR.
Ordonanta de combatere a evaziunii aduce restrictii in organizarea si functionarea antrepozitelor fiscale pentru produse accizabile. Pentru tigari, legiuitorul interzice ca o firma sa aiba mai mult de doua antrepozite de depozit. Si accizele au crescut destul de mult la unele produse.
De Ziua Justitiei, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a felicitat mai multi magistrati, patru dintre acestia fiind botosaneni. Printre cei felicitati se numara si seful Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Cristian Popovici, dar si actualul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni, Raluca Popa Stancescu.
Zegrean a mai afirmat ca principala activitate a CCR a fost aceea de a solutionarii exceptiilor de neconstitutionalitate a unor texte de lege, in urma sesizarilor venite din cursul proceselor civile sau penale care se afla pe rolul instantelor.
Potrivit statisticilor institutiei, acestea nu au transmis noile organigrame de functionare, potrivit normelor statuate de OU nr.
Senatorul Serban Valeca (foto) a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Guvernul - balbe fara numar", pe care o puteti citi in continuare. 'Am criticat de mai multe ori in declaratiile mele politice lipsa de viziune si balbaiala de care a dat dovada actualul Guvern.
Europarlamentarul PDL Elena Basescu, membra a delegatiei PE de observare a alegerilor din Republica Moldova, a apreciat ca autoritatile de la Chisinau au depus eforturi pentru ca acestea sa se desfasoare corect, impartial si liber, iar numarul mare de observatori elimina orice suspiciune de frauda.
primul ar fi revenirea AIE la guvernare cu 59 de mandate, al doilea- o coalitie intre PCRM si PDM cu 57 de mandate, al treilea- o coalitie intre PCRM si PLDM sau noi alegeri anticipate.
In urma alegerilor din iunie 2009, din partea Germaniei au fost alesi un numar de 99 de europarlamentari, in timp ce Tratatul de la Lisabona prevede ca numarul maxim, care revine Germaniei, nu poate depasi 96.
Institutul de Politici Publice (IPP) a facut bilantul sesiunii legislative , din care puteti citi incontinuare partea a doua. ... De altfel, in aceasta sesiune s-a inregistrat un numar considerabil de dezertari politice (cateva exemple:
Dincolo de ipotezele deja testate, trebuie tinut cont de capacitatea de "inovare" a PDL pentru a-si maximiza sansele electorale si pentru a se mentine la putere, atat la nivel central, cat si local, dupa alegerile din 2012.
Cati dintre parlamentarii actuali PSD si PNL vor mai avea colegiu in 2012 intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti In primul rand, primul lucru care trebuie precizat este ca Parlamentul unicameral de 300 de reprezentanti va avea pentru PSD si PNL doar 282 de membrii, din prisma candidaturilor, pentru ca, din start, 18 locuri vor ajunge la reprezentantii minoritatilor nationale.
• Este o incercare de intoxicare uriasa. ... Este evident ca si incercarea asta de a o lasa la 2009-2010 e o mare minciuna. Cangrena e veche si tolerata de toate partidele care au fost la guvernare.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 12 februarie 2011, cu titlul "Generatorul de coruptie". 'Daca doreste cineva sa devina parlamentar, voi detalia, foarte pe scurt, drumul de urmat catre aceasta tinta.
La varsta de 21 de ani, Mazare era, in scris, cu mult peste nota patetica a ziaristilor din acea epoca. ... "E vorba de o nostalgie. ... Foarte putine resorturi ale economiei dispun de ministri tineri, care sa nu prezinte sechele comuniste", scria Mazare in saptamanalul "Contrast".
Conventia PDL consemneaza distrugerea totala a unui partid Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, spune pe blog ca reuniunea PDL a consemnat "distrugerea totala a unui partid si transformarea sa intr-o gasca institutionalizata" si ca "meciul a fost aranjat de la inceput, in cele mai mici detalii".
lavinia Dimancea) In 2008 si 2009, seful statului a dat PDL postul de premier pe numarul de mandate si nu de voturi Unul dintre mesajele transmise insistent de presedintele Traian Basescu in iesirile sale publice e ca nu va desemna in ruptul capului un premier din partea USL chiar daca Uniunea va castiga alegerile parlamentare cu 51% pentru ca nu-i da voie Constitutia.
recensamantul poate elimina un mare partid din Parlament Recensamantul demarat zilele trecute ar putea aduce surprize majore romanilor, data fiind completa schimbare a modalitatii de inventariere a populatiei, in raport cu cercetarile anterioare.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
google-analytics.com